Lena Graversen
Nyt inspirationskatalog fra Styrelsen for Patientsikkerhed til kommunerne om at begræsne coronasmitte skal ikke ses som en facitliste, da det afhænger af den konkrete situation, hvilke initiativer der kan være nødvendige, siger enhedschef og overlæge Lena Graversen.

Styrelsen for Patientsikkerhed: Sådan kan kommuner begrænse coronasmitte Sæt tidligt ind og lav målrettet information. Det er blandt tiltagene i nyt inspirationskatalog, som Styrelsen for Patientsikkerhed har lavet til landets kommuner for at begrænse coronasmitte.

Kommunerne spiller en nøglerolle i håndtering af lokale smitteudbrud af coronavirus, mener Styrelsen for Patientsikkerhed. Derfor har styrelsen lavet et inspirationskatalog til landets kommuner, så de kan sætte ind med relevante tiltag. Tiltagene i kataloget er bl.a. baseret på konkrete erfaringer med udbrudshåndtering fra Aarhus, Silkeborg og Ringsted. »Inspirationskataloget skal ikke ses som en facitliste, da det afhænger af den konkrete situation, hvilke initiativer der kan være nødvendige. I nogle situationer kan smitteudbrud være centreret ét sted, f.eks. på en...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i 4 uger

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.