International patientsikkerhedsdag med fokus på medicinsikkerhed
Foto: Joachim Rode

International patientsikkerhedsdag med fokus på medicinsikkerhed Styrelsen for Patientsikkerhed inviterer 16. september til gratis online temadag om medicinsikkerhed i anledning af WHO’s internationale patientsikkerhedsdag. 

Den 17. september er det den internationale patientsikkerhedsdag, men allerede dagen før inviterer Styrelsen for Patientsikkerhed til en virtuel, gratis temadag om medicinsikkerhed. Temadagen er målrettet ledere, risikomanagere og andre sundhedspersoner, der arbejder med medicin. På dagsordenen er blandt andet oplæg om, hvordan robotter kan hjælpe med dosisdispenseringen på sygehusapoteker eller sikker behandling med intravenøse væsker. Læs det fulde program og tilmeld dig her.  Styrelsen for Patientsikkerhed har samlet inspiration og materiale om medicinsikkerhed på en temaside.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind