Store kommunale forskelle i bevillingen af flash glukosemålere
Ane Eggert Jackson, politisk chef i Diabetesforeningen, håber, man fra politisk side vil gøre mere i forhold til udligheden i tildelingen af flash glukosemålere.Foto: Sara Hartmann Sivertsen

Store kommunale forskelle i bevillingen af flash glukosemålere Det er fuldstændig tilfældigt, hvordan kommunerne forvalter tildelingen af flash glukosemålere, og denne ulighed skal ændres, mener politisk chef i Diabetes­foreningen. Formand for endokrinologerne ser ikke lighed på området som en løsning i sig selv; det vigtigste er at få defineret det rigtige tilbud til de rette patienter.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.