Fredericia får akutfunktion Fra 1. september kan også borgere i Fredericia Kommune få hjælp af akutsygeplejersker, og forhåbentlig undgå indlæggelser og genindlæggelser.

Flere og flere akutfunktioner og akutteams skyder op i de danske kommuner, og nu har også Fredericia fået en. Her skal 10 sygeplejersker forebygge indlæggelser og genindlæggelser hos de borgere, der er tilknyttet kommunens plejetilbud. Akutfunktionen vil blive en integreret del af hjemmesygeplejen. »Med akutfunktionen vil vi gerne forhindre unødvendige indlæggelser og genindlæggelser af borgere med akut opstået sygdom eller en akut forværring af en kronisk sygdom, hvor det er muligt. Vi kan med indsatsen, der foregår i borgerens eget...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.