Skilsmissebørn er oftere overvægtige Børn, der ikke bor sammen med begge forældre, er oftere overvægtige, viser ny undersøgelse fra Databasen Børns Sundhed og Statens Institut for Folkesundhed.

Børns trivsel og sundhed hænger sammen med, om de bor sammen med begge forældre til dagligt. Det viser en dansk undersøgelse fra Statens Institut for Folkesundhed baseret på data fra Databasen Børns Sundhed med flere end 6.000 børn, der begyndte i 0. klasse i 2013. Næsten hver femte barn bor ikke sammen med begge forældre ved skolestart, og ifølge undersøgelsen er overvægt mere udbredt blandt denne gruppe børn. Således er hver femte barn, der udelukkende bor hos den ene forældre, overvægtigt, mens andelen falder til 15...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.