Ninna Thomsen

Tidligere hjælp til overvægtige københavnske børn Borgerrepræsentationen i Københavns Kommune har besluttet at sænke aldersgrænsen for brugere af BørneVægtsCentret på Vesterbro, hvor overvægtige børn og deres familier kan få hjælp med de genstridige kilo.

En evaluering af tilbuddet BørneVægtsCentret, et københavnsk tilbud til overvægtige børn fra otte år og op, viser så gode resultater, at Borgerrepræsentationen i Københavns Kommune har valgt at sænke aldersgrænsen fra otte til seks år. Evalueringen viser, at syv ud af ti børn, der gennemfører mindst et års forløb på centeret taber sig, og der er flere blandt de yngre end de ældre børn, der får bugt med de overflødige kilo. Den viser også, at effekten af tilbuddet er uafhængig...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind