Seks kommuner bliver demensvenlige Samarbejde mellem kommuner, eksperter og organisationer skal skabe inspirere landets øvrige kommuner til særlig indsats for demente og pårørende.

Hvordan kan landets kommuner forbedre indsatsen for demente og pårørende? Det skal kommunerne Aalborg, Aarhus, Hillerød, Næstved, Stevns og Varde i de kommende måneder forsøge at finde svaret på, når de i samarbejde med en række organisationer skal udvikle initiativer, der kan gøre Danmark til foregangsland på demensområdet. Målet er, at skabe landets første ‘demensvenlige’ byer og kommuner, der skal fungere som inspiration for andre kommuner. »Vi ønsker, at personer, der rammes, behandles som personer med en sygdom, og ikke som selve sygdommen. ...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind