Sygeplejerskerne på Samsø har fået flere ressourcer efter opråb Hjemmesygeplejen i Samsø Kommune fik et påbud som følge af et stort arbejdspres. Sygeplejerskerne kæmpede efterfølgende for flere ressourcer. Nu har kommunen lyttet.

Et opråb om manglende ressourcer fra sygeplejerskerne i hjemmeplejen i Samsø Kommune og et påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed har fået politikerne på ø-kommunen til at tilføre hjemmesygeplejen ekstra midler. Det hele startede med, at dokumentationen haltede i hjemmesygeplejen i Samsø Kommune. Sygeplejerskerne fik ikke skrevet nok registreringer ind i journalerne. Det gav et påbud fra Styrelsen fra Patientsikkerhed, da de kom forbi til et risikobaseret tilsyn tilbage i maj. Her blev det nemlig vurderet, at manglen på dokumentation var til...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.