Sådan fjerner Københavns Kommune rammer, der strammer Fire forvaltninger i Københavns Kommune arbejder i øjeblikket på at stryge de kontroltiltag, der ikke gør den enkelte forvaltning bedre til sin kerneydelse.

En ny undersøgelse viser, at danskernes forhold til velfærdssamfundets sundhedsfunktioner er blevet dårligere de senere år, og bureaukrati bærer en stor del af skylden, lyder konklusionen. I Københavns Kommune arbejder de netop nu på at indføre mere tillid og færre strammende rammer i fire af kommunens forvaltninger. »Jeg mener ikke, at tiden skal bruges til unødigt bureaukrati og papirarbejde. Tiden skal bruges sammen med de ældre. Og det tror jeg bedst, at vi gør ved at have tillid til, at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind