Styrelse har varslet første tilsyn med pleje­hjem og akut­funktioner Styrelsen for Patientsikkerhed er godt i gang med de risikobaserede tilsyn, lyder det fra styrelsens direktør Anne-Marie Vangsted.

De første kommuner vil snart få besøg af Styrelsen for Patientsikkerhed. Det fortæller styrelsens direktør Anne-Marie Vangsted. »Vi er begyndt ved fodterapeuter. Derudover har vi har også varslet tilsyn ved bosteder, tandlæger, plejehjem og akutfunktioner i kommunerne. Så vi er godt i gang,« siger Anne-Marie Vangsted. Besøgene er de første, siden styrelsen indførte et såkaldt risikobaseret tilsyn, hvor tilsynsbesøgene planlægges ud fra, hvor styrelsen har en formodning om, at borgere og patienter er udsat for en større risiko. I 2017 er det tilsynenes overordnede tema medicinhåndtering...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.