Grethe Vestergaard
»Tingene går så stærkt i det nære sundhedstilbud lige nu, at lovgivningen er ufleksibel i forhold til at følge med opgaveløsningen. Det må vi have en ændring af,« siger Grethe Vestergaard Nielsen, der er er leder for Rehabiliteringscenter og Akut Team Viborg.

Regler for medicindepoter spænder ben for akutfunktioner i kommunerne Viborg Kommune oplever, at ufleksible regler står i vejen for, at de kan varetage sundhedsopgaver. Lovgivningen besværliggør arbejdet for de kommunale akutfunktioner, som bruger unødig tid på at hente medicin.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.