Regionernes økonomiaftale møder massiv kritik Mens Danske Regioner og regeringen er tilfredse med den nye økonomiaftale for regionernes økonomi, møder den mange kritiske røster fra både faglige organisationer og sundhedsøkonomer.

Tirsdag aften blev regeringen og Danske Regioner enige om regionernes økonomi for 2018. Det er en aftale, der siden hen har mødt en del kritik fra både Lægeforeningen, FOA og Dansk Sygeplejeråd, der specielt går på, at produktivitetskravet på to pct. overlever i aftalen. »Fra de mange medarbejdere på sygehusene og fra regionerne har lydt en dybfølt og enig opfordring til regeringen om at droppe produktivitetskravet nu. Det har den ikke taget alvorligt, og det vil desværre få konsekvenser for...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.