Christian Freitag

Praktiserende læger undrer sig over plan for det nære sundhedsvæsen Med økonomiaftalen mellem regeringen og regionerne blev der samtidig nedsat et udvalg, der skal se på det nære sundhedsvæsen. Til undren for de praktiserende læger, stod deres navn ikke på listen over medlemmer i udvalget.

Som en del af økonomiaftalen blev regeringen og regionerne enige om, at der skal laves en plan for det nære sundhedsvæsen. Og derfor skal der nedsættes et udvalg, som skal bestå af Danske Regioner, Kommunernes Landsforening, Finansministeriet, Sundheds- og Ældreministeriet samt Social- og Indenrigsministeriet. Planen skal sikre sammenhæng mellem sygehuse, praksissektoren og kommuner, og derfor vakte det undren blandt de praktiserende læger, at de ikke var inviteret med i udvalgsarbejdet. Det siger formanden for de praktiserende læger, Christian Freitag. »Det er...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind