Foto: Joachim Rode

PLO er optimistisk over for Danske Regioners visionsudspil Forud for dagens første overenskomstmøde mellem PLO og RLTN er Christian Freitag positiv efter at have læst Danske Regioners visionsudspil for almen praksis.

I dag indledes overenskomstforhandlingerne mellem Praktiserende Lægers Organisation og Regionernes Lønnings- og takstnævn. Og som første punkt på dagsordenen skal parterne hver især præsentere deres visionsudspil over for modparten. Onsdag udkom Danske Regioner med sit visionsudspil for almen praksis, “Bedre Sundhed”, og i begyndelsen af september kom PLO med sin visionsplan i 28 punkter, “På patientens vegne”. Forud for dagens gennemgang er PLO’s formand Christian Freitag umiddelbart glad for det udspil regionerne er udkommet med: »Det er supergodt, de kommer med...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.