PLO: Vores service vil blive forringet I et høringssvar til Sundhedsministeriet skriver PLO, at et økonomiloft over almen praksis som minimum skal tage højde for kommende års befolkningsvækst.

Der vil komme flere patienter de kommende år, og en større del af dem vil tilmed være ældre. Det skal økonomiloftet over almen praksis tage højde for, skriver Praktiserende Lægers Organisation (PLO) i et høringssvar til Sundhedsministeriet. »I det første år af det foreslåede nye økonomiprotokollat, perioden fra september 2017 til august 2018, forventer Danmarks Statistik, at den danske befolkning vil stige med næsten 45.000 flere borgere, svarende til et ekstra træk på almen praksis’ ydelser på ca. 62 mio....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind