Foto: Visualisering af LAND+ Landskabsarkitekter

Odense løfter stofbehandlingens rammer efter millionbevilling Den A.P. Møllerske Støttefond har bevilliget 5,2 mio. kr. til at skabe et nyt indbydende gårdmiljø, der skal sikre borgerne en mere tryg, værdig og respektfuld oplevelse, når de er i behandling for et stofmisbrug hos Behandlingscenter Odense. 

Det er en stor beslutning at opsøge hjælp og gå i behandling for et stofmisbrug, og derfor er det vigtigt, at omgivelserne signalerer tryghed og også i nogen grad er afskærmet fra resten af gadebilledet. Nu gør en bevilling på 5,2 mio. kr. fra Den A.P. Møllerske Støttefond det muligt for Odense Kommune at løfte rammerne for stofbehandlingen i kommunen. Det nuværende gårdmiljø ved Behandlingscenter Odense har fået kritik, fordi borgere oplever at stå i kø i fuld offentlighed ved...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.