Nyt udvalg i Lægeforening fokuserer på det nære sundhedsvæsen Lægeforeningen har oprettet sit eget udvalg til at se på det nære sundhedsvæsen. Håbet er at kunne komme med input til det udvalg, sundhedsministeriet, regioner og kommuner har oprettet.

Et nyt udvalg i Lægeforeningen skal se på det nære sundhedsvæsen og forhåbentlig komme med indspark til det udvalg, der blev nedsat i forbindelse med økonomiforhandlingerne, som skal bestå af Danske Regioner, KL, Social- og Indenrigsministeriet, Finansministeriet samt Sundheds- og Ældreministeriet, og som har til opgave at udarbejde en samlet plan for det nære og sammenhængende sundhedsvæsen. Det er Lægeforeningens formand, Andreas Rudkjøbing, der bliver formand for udvalget. Lige siden han var kandidat til formandsposten i Lægeforeningen, har han gjort...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.