Lungeforeningens direktør Anne Brandt var i september i praktik i Nærklinikken for at se, hvilke digitale muligheder der allerede er i dag, og hvordan klinikken arbejder med borgerne.

Nyt projekt: Digitale løsninger skal understøtte sårbare lungepatienter i kommunerne Virtuelle erfaringer fra Nærklinikken i Odsherred skal bruges i nyt projekt med Lungeforeningen. Her skal det virtuelle rum sikre god behandling og mental sundhed blandt isolerede lungesyge under coronakrisen.

Ensomhed lagt oven i en i forvejen svær sygdomsbyrde er hverdagen for mange af Lungeforeningens medlemmer, efter at coronapandemien ramte Danmark. Nu skal et nyt projekt med det sigende navn Safehouse mellem Lungeforeningen, Nærklinikken i Odsherred Kommune og Region Sjælland forsøge at afbøde de fysiske og psykiske konsekvenser for lungepatienter, der pga. risiko for at blive smittet er tvunget til at blive hjemme, og derfor ikke kan deltage i deres normale aktiviteter. Ved at inddrage digitale og virtuelle værktøjer og...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i 4 uger

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.