Botilbud kan nedbringe antallet af medicinfejl Fem kommuner har deltaget i projekt, der har haft succes med at forebygge medicinfejl på botilbud.

Med nye metoder har medarbejdere på botilbud succes med at forhindre medicinfejl. Opskriften er undervisning og større systematik krydret med inddragelse af borgere og pårørende. Det skriver Dansk Selskab for Patientsikkerhed på sin hjemmeside. Fem kommuner – Frederiksberg, Lolland, Sønderborg, Thisted og Viborg – deltager i projektet ’I sikre hænder’, der fokuserer på undervisning af medarbejdere, større systematik i arbejdsgangene og inddragelse af beboere og deres pårørende. Inden medarbejderne på botilbuddene gik i gang med projektet, var de gennem et uddannelsesforløb,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.