Forebyggelse af faldulykker får milliondonation Fem kommuner skal deltage i projekt med 6,5 mio. kr. i støtte fra A.P. Møller og hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond.

Interaktive robotfliser kan forbedre balanceevne, styrke og udholdenhed hos ældre, der derved reducerer risikoen for at falde. Det viser erfaringer fra to dagcentre i Gentofte Kommune, der har afprøvet robotfliserne, der minder om en lysende hinkerude. Nu skal robotfliserne videreudvikles og udbredes til ældre i Gentofte, Frederiksberg, Odsherred, Furesø og Faxe kommuner med støtte fra A.P. Møller og hustru Chastine Mc-Kinney Møllers fond til almene formål, der har doneret 6.545.000 kr. til udvikling og afprøvning. »Vi er meget glade for den flotte donation, vi har...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind