Nye teknologier skal mindske genindlæggelser af hjertepatienter Aalborg Universitet skal stå i spidsen for et nyt forskningsprojekt, der skal udvikle teknologier for at mindske genindlæggelser af patienter med hjertesvigt.

Genindlæggelser er en bekostelig affære i sundhedssektoren. Patienter med hjertesvigt, der har problemer med, at hjertet ikke kan pumpe blod nok rundt i kroppen bliver meget ofte genindlagt, og er dyrt. Det har Aalborg Universitet nu besluttet sig for at gøre noget ved i et forskningsprojekt kaldet Futurepatient med Aalborg Universitets Institut for Medicin og Sundhedsteknologi i spidsen, hvor forskere skal finde og teste nye teknologiske løsninger, skriver Aalborg Universitet i en pressemeddelelse. AAU’s forskere skal sammen med en række...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind