Ny organisation har ført til færre akutte indlæggelser af KOL-patienter Speciallæger i intern medicin i front på den fælles akutmodtagelse på Odense Universitetshospital har ført til en skarpere selektion af patienter og færre akutte indlæggelser af KOL-patienter.

Tiden fra ankomst, til der foreligger svar på undersøgelser, som styrer den videre behandling, er faldet markant for KOL-patienter, der modtages på Odense Universitetshospital. Samtidig er behovet for at indlægge KOL-patienter med forværring i deres sygdom faldet betydeligt de senere år. Fra 2010 til 2012 faldt antallet af akutte indlæggelser af KOL-patienter med exacerbationer, akutte forværringer af sygdommen, med 24 pct. Det viser undersøgelser, som overlæge og forskningsleder Ingrid Titlestad, lungemedicinsk afdeling, Odense Universitetshospital, har lavet i samarbejde med blandt...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind