Ministerrokade overrasker sundhedsvæsenets topfolk Det har overrasket topfolk i sundhedsvæsenet at ministerrokaden også kom til at omfatte et farvel til sundheds- og ældreminister Sophie Løhde (V), som for en gangs skyld var en minister med stor indsigt på området.

Beskeden om, at Sophie Løhde (V) ikke skal fortsætte som sundheds- og ældreminister var den store overraskelse i sundhedssektoren, da statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) mandag præsenterede sin nye regering. »Jeg vidste ingenting, jeg er lige så overrasket som dig,« siger Bent Hansen (S), formand for Danske Regioner. »Vi haft et rigtig godt samarbejde med Sophie Løhde. Hun kender området og har gjort det godt. Derfor var det overraskende,« siger Bent Hansen. Samme melding kommer fra Leif Vestergaard Pedersen, direktør...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.