Mangel på arbejdskraft får kommuner til at gå i nødberedskab Mange kommuner mangler så medarbejdere og oplever samtidig et betydeligt pres fra corona, der gør, at de ikke kan leve op til det normale serviceniveau på ældreområdet. Men kommunerne må ikke undlade at give de ældre den nødvendige hjælp, siger ældreminister.

»For tiden er det derfor ikke muligt at fastholde det normale serviceniveau hele vejen rundt, og Lolland Kommune er nødt til at aflyse eller udsætte forskellige former for praktisk hjælp.« Sådan lød det i en pressemeddelelse fra Lolland Kommune fredag 10. december, hvor kommunen forsøger at forklare, at borgerne skal indstille sig på et markant lavere serviceniveau i den kommende tid. Coronabølgen presser nemlig kommunens ældre- og sundhedsområde, og der mangler medarbejdere på grund af sygdom, nære kontakters selvisolation og...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.