Mange udfordringer for samarbejdet mellem sektorer Syv udfordringer for samarbejdet mellem sygehuse og kommuner skal overkommes, hvis kløften mellem sektorerne ikke skal blive for stort, og borgere ikke tabes derned.

KORA – Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning – har listet i alt syv udfordringer, som kommunerne og hospitalerne må arbejde på, hvis deres samarbejde skal blive en succes. Udfordringerne er: konflikterende styring, usynlige resultater, tidskrævende processer, kritiske it-problemer, gråzoner i opgaver og ansvar, svær implementering og spredning og manglende intern koordination. Det skriver altinget.dk. Den største udfordring for samarbejdet mellem sygehuse og kommuner er den første – de forskellige måder, sektorerne bliver styret på. Både økonomisk...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.