Detaljeret analyse giver Hjørring gode karakterer på ældreområdet En udvidet benchmarkinganalyse af udgifterne til ældreområdet i Hjørring og tre sammenlignelige kommuner kortlægger betydningen af kommunernes serviceniveau og produktivitet for det samlede udgiftsniveau.

Hvert år bliver der udgivet flere benchmarkinganalyser af de danske kommuner, som bl.a. ser på udgifterne til ældreområdet. Men enkelte kommuner kan placere sig forskelligt fra analyse til analyse, og det kan være svært at gennemskue baggrunden for en given placering, når der kun ses på det samlede udgiftsniveau. Derfor har Hjørring Kommune bedt KORA om at lave en mere detaljeret analyse, der er baseret på en sammenligning med tre kommuner, der ligner hinanden på afgørende områder. Arbejdet har udmøntet...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.