Lyngby-Taarbæk overvejer at forlade KL Økonomiudvalget i Lyngby-Taarbæk Kommune er så vrede over økonomiaftalen mellem KL og regeringen, at de undersøger fordele og ulemper ved at melde sig ud.

Det var en rigtig dårlig aftale, som KL indgik med finansminister Claus Hjort Frederiksen i juli i år. Det mener i hvert fald økonomiudvalget i Lyngby-Taarbæk Kommune, der som følge af aftalen om besparelser og såkaldt ‘omprioriteringsbidrag’ skal skære 167 mio. kr. af budgetterne over en fire-årig periode. Derfor vil den  nordsjællandske kommune nu overveje muligheden for et exit fra kommunernes fælles interesseorganisation. »Som følge af resultatet af årets kommuneaftale beslutter et enigt et økonomiudvalg at få belyst de fordele og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind