KORA anbefaler fremskudt og fælles visitation En analyse af fire kommuners samarbejde med lokale hospitaler om fælles, fremskudt visitation viser, at det giver mening for både medarbejdere, patienter og kommunernes økonomi.

Som en del af en større analyse af fælles regionale-kommunale forløbskoordinatorfunktioner, der er en del af den første handlingsplan for ældre medicinske patienter, har KORA undersøgt, hvad tværsektoriel, fremskudt visitation betyder for de svækkede patienters forløb. Og resultaterne er positive, skriver analyseinstituttet i en pressemeddelelse. Især de svækkede ældre medicinske patienter har gavn af, at kommunen og hospitalet arbejder tæt sammen om det videre forløb, når patienten skal udskrives fra hospitalet, konkluderer KORA, der har lavet effektanalyser og interviewet ledere...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind