Stifter af Type2dialog Helene Hoffmann og direktør i Komponent Jonatan Schloss.Foto: Kristian Brasen

Komponent og Type2dialog fusionerer Type2dialog, der er en rådgivnings- og konsulentvirksomhed, fusionerer med med kommunernes udviklingscenter Komponent.

Komponent og Type2dialogs fusion skal øge viden og ekspertise på de store velfærdsområder. Det skal også gøre det muligt at hjælpe kommuner og velfærdsaktører med ledelse, styring og udvikling af faglig praksis på alle niveauer. Det skriver Komponent i en pressemeddelelse. Type2dialog har i over to årtier bistået kommuner og velfærdsaktører med faglig kvalitetsudvikling på tværs af sundheds- og ældreområdet og det specialiserede voksenområde.  Komponent, som er ejet af alle de danske kommuner, leverer rådgivning, analyser og kompetenceudvikling til medarbejdere...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.