Reformudspil er et skridt i den rigtige retning, men det mangler konkrete løsninger
Udover de nye tiltag indenfor forebyggelse, ser hverken professor i sundhedsøkonomi Kjeld Møller Pedersen (tv) eller direktør Jonatan Schloss de store visioner i regeringens nye reformudspil på sundhedsområdet.

Reformudspil er et skridt i den rigtige retning, men det mangler konkrete løsninger Regeringens har store visioner for forebyggelsen i nyt sundhedsudspil, men resten er kendt indhold, som kræver en del forarbejde, før det rigtig skaber forandring, mener Jonatan Schloss og Kjeld Møller Pedersen.

15. marts præsenterede regeringen sit længe ventede udspil til en sundhedsreform, og på mandag begynder de første politiske forhandlinger. Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) har med sine egne ord ‘kaffe på kanden’ til sættemøderne, og han håber på at kunne indgå en bred politisk aftale. Det er et reformudspil, som længe har været efterlyst af både KL, Danske Regioner, faglige organisationer og politiske ordførere. Nu er det her så, udspillet med navnet ‘Gør Danmark sundere’, hvor Magnus Heunicke bygger op til...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind