Afskediget Aarhus-direktør bliver del af Komponent Den tidligere sundhedsdirektør Hosea Dutschke tilknyttes kommunernes udviklingscenter, hvor han skal arbejde med lederudvikling og et stærkt presset sundheds- og ældreområde.

Den tidligere direktør for sundhed og omsorg i Aarhus Kommune Hosea Dutschke tilknyttes nu Komponent – kommunernes udviklingscenter. Her skal han bl.a. bidrage til at styrke tilbud til kommunerne på ældre- og sundhedsområdet med fokus på organisationsudvikling, evaluering, medarbejdertilfredshed, borgertilfredshed og effektivisering. Han skal også undervise på Den Offentlige Lederuddannelse og bistå kommunerne med strategiudvikling, rådgivning og coaching. »Jeg synes, at idéen om Komponent som kommunernes fælles udviklingscenter er god, og jeg ser frem til at arbejde med kommunal ledelse...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.