Kommune åbner sengepladser på Nordsjællands Hospital Frederikssund Kommune åbner sengeafsnit på Nordsjællands Hospital, hvor borgere kan deltage i genoptræning i kommunalt regi.

Fredag 6. februar slår Frederikssund Kommune dørene op til et nyt rehabiliteringstilbud på Nordsjællands Hospital i Frederikssund. Det er resultatet af en aftale mellem Region Hovedstaden og kommunen, der har lejet sig ind i ledige lokaler på sygehuset, hvor borgere fremover kan deltage i genoptræning i kommunalt regi. Rehabiliteringsafdelingen råder over seks stuer til fire senge og seks stuer til to senge, og indrettes med 24 sengepladser med mulighed for midlertidigt at udvide med yderligere 12 senge, hvor borgere tilbydes pleje, omsorg, behandling og palliation gennem et tværfagligt...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind