Malene Vestergaard

Kommunallægen bygger bro på tværs af kommunen I to artikler sætter Kommunal Sundhed fokus på forskellige måder at bruge en kommunallæge. I anden artikel møder vi Malene Vestergaard, der er kommunallæge i Ballerup Kommune.

Som kommunallæge i Ballerup Kommune består hverdagen af en lang række forskellige opgaver: Lægekonsulent i jobcentret. Rådgivning af sagsbehandlere. Samarbejde med praktiserende læger og hospitaler. Lægefaglig rådgivning i alt fra børnesager til ydelsesansøgninger. I alt arbejdet bruger kommunallæge Malene Vestergaard sin samfundsmedicinske baggrund i spændingsfeltet mellem lægefaglighed og administration til at bygge broer mellem de administrative og faglige lag både internt i kommunen og mellem kommunen og eksterne samarbejdspartnere. Tidligere har Malene Vestergaard både lavet klinisk arbejde, arbejdet med tilsyn...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind