Malene Vestergaard

Kommunallægen bygger bro på tværs af kommunen I to artikler sætter Kommunal Sundhed fokus på forskellige måder at bruge en kommunallæge. I anden artikel møder vi Malene Vestergaard, der er kommunallæge i Ballerup Kommune.

Som kommunallæge i Ballerup Kommune består hverdagen af en lang række forskellige opgaver: Lægekonsulent i jobcentret. Rådgivning af sagsbehandlere. Samarbejde med praktiserende læger og hospitaler. Lægefaglig rådgivning i alt fra børnesager til ydelsesansøgninger. I alt arbejdet bruger kommunallæge Malene Vestergaard sin samfundsmedicinske baggrund i spændingsfeltet mellem lægefaglighed og administration til at bygge broer mellem de administrative og faglige lag både internt i kommunen og mellem kommunen og eksterne samarbejdspartnere. Tidligere har Malene Vestergaard både lavet klinisk arbejde, arbejdet med tilsyn...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.