Kommunale sygeplejersker nedlægger arbejdet Sygeplejersker i område syd i Aarhus Kommune nedlægger arbejdet i en time tirsdag og onsdag. Det gør de for at støtte regionale kolleger samt vise utilfredshed med regeringens lovindgreb.

Tirsdag kl. ni til ti nedlagde sygeplejerske i område syd i Aarhus Kommune arbejdet. Det skriver TV2 Østjylland. Mandag var det sygeplejersker på flere hospitaler, der i protest nedlagde arbejdet i en time. Onsdag gentager sygeplejerskerne i Aarhus Kommune aktionen i samme tidsrum. Sygeplejerskerne nedlægger arbejdet for at vise deres sympati for de regionale kollegers utilfredshed med arbejds- og lønvilkår. Derudover er det også et signal om utilfredshed med regeringens lovindgreb i sygeplejerskestrejken. »Vi er utilfredse med regeringsindgrebet. Vi er...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind