Foto: Colourbox

KL og FOA udgiver fælles anbefalinger for rengøring på ældreområdet Rengøring er afgørende for god forebyggelse af smitte og sygdom. KL og FOA har lavet en række anbefalinger for styrket hygiejne og rengøring på ældreområdet.

Rengøring af høj kvalitet medfører færre indlæggelser, genindlæggelser og mindre sygefravær. Det gælder for sundhedsområdet og ældreområdet. KL og FOA har sammen lavet en række anbefalinger, der skal styrke fokus på de infektionshygiejniske retningslinjer og hjælpe med forebyggelse af smitte og sygdom gennem en bedre rengøring. Anbefalingerne kommer i kølvandet af en analyse af rengøringen på ældreområdet, som de to parter har fået lavet. Her blev det undersøgt, hvordan de forskellige kommuner bruger de infektionshygiejniske retningslinjer for rengøring fra Statens...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.