Holstebro skal både have ny sundhedschef og sundhedsdirektør Holstebro Kommune mister sundhedschef, der skal være direktør i Ikast-Brande. Samtidig står stillingen som direktør for sundhed og kultur ubesat.

Holstebro Kommune fik kun gavn af Rasmus Byskov som sundhedschef i 1,5 år – fra 1. januar skal han nemlig være direktør for børn, unge, kultur og fritid i Ikast-Brande Kommune. Det meddeler Poula Sangill, Holstebros konstituerede direktør for sundhed og kultur, ifølge Folkebladet Lemvig. Lige nu står både stillingen som sundhedschef og som direktør for sundhed og kultur altså ledige i Holstebro. Og Poula Sangill, der har været ansat godt 25 år i Holstebro Kommune og senest har haft stillingen...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.