1. november tiltræder Louise Berg som direktør i Ikast-Brande Kommune med ansvar for ældre, sundhed, psykiatri, arbejdsmarked og handicap.

Ny voksendirektør i Ikast-Brande: »Det er vigtigt for mig at være en rollemodel« Louise Berg er ansat som direktør for områderne sundhed, ældre, psykiatri, handicap og arbejdsmarked i Ikast-Brande Kommune.

1. november har 46-årige Louise Berg første arbejdsdag som voksendirektør i Ikast-Brande Kommune. Med direktørposten følger ansvaret for områderne ældre, sundhed, psykiatri, arbejdsmarked og handicap. Hun kommer fra en stilling som borger- og arbejdsmarkedschef i Svendborg Kommune, og før det har hun bl.a. været jobcenterchef i Nyborg Kommune. »Jeg gerne vil være med til at løfte morgendagens velfærd i Ikast-Brande Kommune, og jeg kan se mig selv passe godt ind i Ikast-Brandes DNA. Jeg glæder mig til at arbejde i...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i 4 uger

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.