Ny voksendirektør i Ikast-Brande: »Det er vigtigt for mig at være en rollemodel«
1. november tiltræder Louise Berg som direktør i Ikast-Brande Kommune med ansvar for ældre, sundhed, psykiatri, arbejdsmarked og handicap.

Ny voksendirektør i Ikast-Brande: »Det er vigtigt for mig at være en rollemodel« Louise Berg er ansat som direktør for områderne sundhed, ældre, psykiatri, handicap og arbejdsmarked i Ikast-Brande Kommune.

1. november har 46-årige Louise Berg første arbejdsdag som voksendirektør i Ikast-Brande Kommune. Med direktørposten følger ansvaret for områderne ældre, sundhed, psykiatri, arbejdsmarked og handicap. Hun kommer fra en stilling som borger- og arbejdsmarkedschef i Svendborg Kommune, og før det har hun bl.a. været jobcenterchef i Nyborg Kommune. »Jeg gerne vil være med til at løfte morgendagens velfærd i Ikast-Brande Kommune, og jeg kan se mig selv passe godt ind i Ikast-Brandes DNA. Jeg glæder mig til at arbejde i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind