1. juni begynder Yelva Bjørnholt Jensen som direktør for Social og Sundhed i Holstebro Kommune.Foto: Claus Fisker

Holstebro henter direktør fra Fredericia Yelva Bjørnholdt Jensen bliver ny direktør for Social og Sundhed i Holstebro Kommune. Hun kommer fra en stilling som direktør for Beskæftigelse og Velfærd i Fredericia.

Blandt et stærkt ansøgerfelt på 18 personer, er Yelva Bjørnholdt Jensen valgt som ny direktør for Social og Sundhed i Holstebro Kommune. Det bliver dermed et farvel til Fredericia Kommune, hvor Yelva Bjørnholdt Jensen har været ansat som direktør for Beskæftigelse og Velfærd, når hun har første arbejdsdag i Holstebro 1. juni. »Jeg glæder mig til at blive en del af Holstebro Kommune og være med til at løfte social- og sundhedsområdet. Velfærdsområdet står over for nogle store, spændende og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind