Ikast-Brande har ansat ny sundheds- og ældrechef
Kirsten Løgsted ser som ny ældre- og sundhedschef i Ikast-Brande Kommune frem til at arbejde med udviklingen af en værdig ældrepleje og kommunens rolle i Det Nære Sundhedsvæsen.

Ikast-Brande har ansat ny sundheds- og ældrechef Kirsten Løgsted bliver ny sundheds- og ældrechef i Ikast-Brande Kommune. Hun ser især frem til arbejdet om at skabe en værdig ældrepleje.

1. juni begynder Kirsten Løgsted som sundheds- og ældrechef i Ikast-Brande Kommune. Hun kommer fra en stilling som chef for Intern Service i Struer Kommune og har tidligere været ansat som Sekretariatschef i Social- og Sundhedsforvaltningen i Skive Kommune. Den såkaldte På Tværs-direktør Karen Heebøll, der har ansvaret for den tværgående sagsbehandling i kommunen, er meget tilfreds med den nye chef. »Med Kirsten får vi en chef, der bringer bred og solid kommunal og ledelsesmæssig erfaring ind i Ikast-Brande Kommune....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind