Jobcenterleder bliver psykiatri- og handicapchef i Ikast-Brande
Som ny psykiatri- og handicapchef i Ikast-Brande Kommune, glæder Ulla Wernberg-Møller sig til at være med til at skabe sammenhæng for mennesker med særlige udfordringer.

Jobcenterleder bliver psykiatri- og handicapchef i Ikast-Brande Ikast-Brande Kommune har ansat Ulla Wernberg-Møller som psykiatri- og handicapchef. Hun glæder sig til at skabe sammenhæng for mennesker med særlige udfordringer.

Psykiatri er et velkendt område for 44-årige Ulla Wernberg-Møller, der 1. april begynder som psykiatri- og handicapchef i Ikast-Brande. Hun har nemlig tidligere været ansat som afdelingschef på psykiatriske afdelinger i Region Syddanmark og i Psykiatri- og Socialstaben samme sted.

Ulla Wernberg-Møller er uddannet jurist, har gennemført det nationale program for ledere i sundhedsvæsenet . I øjeblikket er hun ved at tage en master i offentlig ledelse. Senest har hun arbejdet som jobcenterchef i Silkeborg Kommune.

Hun glæder sig til at blive en del af Ikast-Brande Kommune, og der er særligt en ting, der har tiltrukket hende ved jobbet.

»I Ikast-Brande Kommune får jeg mulighed for at være med til at skabe sammenhæng for mennesker med særlige udfordringer og sammen med ledere, medarbejdere og samarbejdspartnere arbejde med områdets og tilbuddenes udvikling samtidig med realisering af strategien for området, hvor bl.a. faglig udvikling står stærkt,« siger Ulla Wernberg-Møller i en pressemeddelelse.

Ulla Wernberg-Møller bor i Silkeborg med sin mand og tre børn.

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.