Fremtidens sygeplejerskeuddannelse skal være mere digital 

Fremtidens sygeplejerskeuddannelse skal være mere digital  Der er stor mangel på sygeplejersker, og det kræver, at man også kigger på, hvordan vi uddanner dem. Digitale løsninger kan være en del af svaret, skriver direktør på Professionshøjskolen Absalon.

Manglen på sygeplejersker nærmer sig det akutte. Sygeplejerskeuddannelserne skal uddanne flere og dygtigere sygeplejersker så hurtigt som muligt – og selvfølgelig med et vågent øje rettet mod økonomien. I en stadigt mere digitaliseret verden er det oplagt at undersøge, om flere digitale løsninger kan være svaret på vores udfordringer. Jeg ser tre områder, hvor vi med fordel kan blive mere digitale på videregående uddannelser generelt og også på sygeplejerskeuddannelsen. 1) Flipped classroom: Se forelæsningen derhjemme På mange uddannelser har vi...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind