Professor bag ny rapport: Kommunal medfinansiering er et misfoster og forebygger ikke indlæggelser
»At forebygge indlæggelser ude i kommunerne er tilsyneladende en kompliceret sag, som kommunerne ikke har fundet nøglen til at gøre endnu,« siger professor i sundhedsøkonomi, Kjeld Møller Pedersen.

Professor bag ny rapport: Kommunal medfinansiering er et misfoster og forebygger ikke indlæggelser Den kommunale medfinansiering flytter hvert år rundt på milliarder i sundhedsvæsenet til ingen verdens nytte, siger sundhedsøkonom, der opfordrer til at skrotte eller omdefinere den. Vi kigger på det, siger minister.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind