Første region indgår aftale om plejehjemslæger

Første region indgår aftale om plejehjemslæger Region Hovedstaden indgået en lokalaftale om plejehjemslægeordningen med kommunerne og PLO-Hovedstaden. Rekrutteringen af læger starter snarest.

Det bliver snart muligt for alle plejehjemsbeboere i Region Hovedstadens kommuner at blive tilknyttet en læge, der kommer fast på deres plejehjem. I hvert fald hvis implementeringen af den nye aftale om plejehjemslæger mellem region, kommune og PLO-Hovedstaden glider problemfrit. Med aftalen bliver hovedstadsregionen de første til at lave en lokalaftale, der udmønter den plejehjemslægeordning, som sundhedsministeren fik vedtaget med Satspuljeaftalen for 2016. Forventningen til aftalen er, at den kan nedbringe forekomsten af uhensigtsmæssige indlæggelser og genindlæggelser, som det blev...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind