Er sundheden i kommuneaftalerne too little, too late? Der er grund til at være glad for, at sundhedsområdet endelig kommer rigtigt ind i kommuneaftalerne. Men der er stadig nogle elefanter, som får lov at gå rundt i rummet.

Idyllen i kommunerne var nogenlunde intakt, da alle gik på sommerferie. Men der var en brat opvågnen fra afslapningen til de barske realiteter: kommunerne skal bidrage med 1 pct. til en ”omprioriteringspulje”. Der blev travlt på rådhusene efter ferien, og begejstringen for aftalen kunne ligge på et meget lille sted. Det var da også rigtig svært at se, hvor det var man skulle hen i den aftale, især på sundhedsområdet. Men nu er der for kort tid siden kommet en ”opfølgning på forhandlingsresultatet”, og der er...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.