Akut ikke-hospitals­krævende hjælp i hjemmet i det nære sundhedsvæsen. Hvordan? Løsningen med flere akutte lægebesøg under nuværende aftaler er tabsgivende og efter gængs økonomisk teori ikke langtidsholdbar, skriver Frede Olesen.

Hvis vi fremtiden skal have en fagligt tidssvarende betjening af syge borgere i det nære samfund, er det nødvendigt at skabe en økonomisk (og personalemæssigt) bæredygtig model for akut medicinsk tilsyn og stillingtagen, når borgere i eget hjem har behov derfor. Med det nye sygdomsmønster med mange flere gamle og mange flere multisyge er der ingen vej uden om at måtte se dette behov i øjnene, og det er et nødvendigt virkemiddel til at undgå upåkrævede indlæggelser. Men hvordan tilrettelægges...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.