Region lover epikriser senest 24 timer efter udskrivelse Ny sundhedsaftale i Region Hovedstaden betyder, at det skal være slut med at vente på epikriser. Fremover skal epikrisen være sendt til egen læge senest dagen efter udskrivelse fra hospitalet.

Praktiserende læger skal modtage en epikrise senest dagen efter, at en patient bliver udskrevet fra hospitalet. Det gælder, hvis der er tale om patienter, der har brug for fortsat behandling hos egen læge eller i kommunen. Sådan lyder en af visionerne i Region Hovedstadens sundhedsaftale, som de politiske partier er blevet enige om, og som nu skal godkendes i Sundhedsstyrelsen. Den gælder fra 2015 til 2018. Hvis patienten udskrives inden kl 12, skal epikrisen fremsendes til egen læge samme dag....

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.