En ekstra kommune kan komme med i projekt om patientsikkerhed Der er kommet en ledig plads til en kommune, der vil være med i patientsikkerhedsprojektet 'I Sikre Hænder'. Et projekt der skal være med til at forhindre en række forebyggelige indlæggelser.

Endnu en kommune kan komme med i patientsikkerhedsprojektet ‘I sikre hænder’, som Dansk Selskab for Patientsikkerhed, Sundheds- og ældreministeriet samt KL står bag, står der i en pressemeddelelse. 14 kommuner er blevet udpeget til at deltage i udbredelsen af erfaringerne fra projektet. Men nu er en kommuner været nødt til at udgå af projektet. Derfor er der nu en ny mulighed for, at yderligere én kommune kan deltage i udbredelsen af erfaringer fra ‘I sikre hænder’. Fem kommuner deltager allerede...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.