Eksperter: Derfor er Løhde så magtfuld

Eksperter: Derfor er Løhde så magtfuld Som Sundhedsminister i en Løkke-regering har hun chefens øre. Men det er ikke hele forklaringen på, at Sophie Løhde er den mest magtfulde sundhedsminister i mange år. Holdet bag hende hører til de allerbedste på Slotsholmen, vurderer iagttagere.

MAGT: Sundhedsminister Sophie Løhde ligger nummer 2 på Dagens Medicins årlige magtliste. En langt højere placering end hvad hendes forgængere har opnået. Kommunal Sundhed bringer her forklaringen på, at den unge Venstre-politiker er så succesfuld som sundhedsminister. Kunne man krybe ind i samtlige hoveder, der nogensinde har siddet bag et ministerskrivebord, ville man finde én identisk overvejelse: »Gad vide, om jeg kan forklare statsministeren det her?« Dét kan sundhedsminister Sophie Løhde (V), lyder det fra flere iagttagere. Hvorfor dét gør hende magtfuld,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind