Dynamiske armstøtter giver bedre rehabilitering På Center for Erhvervet Hjerneskade i København giver tyngdekraft-ophævende armstøtter patienterne fysisk fremgang, men også større selvhjulpenhed og derigennem bedre humør og mod på fremtiden.

Når det kommer til velfærdsteknologi, så er det mest avancerede ikke altid det bedste. Det viser et igangværende forsøg med en armstøtte, som Center for Erhvervet Hjerneskade i Københavns Kommune sammen med Center for Multiple Funktionsnedsættelser er i gang med. Armstøtten er egentlig skabt til at kompensere for funktionsnedsættelser eller til at hjælpe borgere med progredierende lidelser, men en kreativ terapeut kunne se langt flere muligheder i den simple teknologi. »Jeg så armstøtten på en rehabiliteringsmesse, og tænkte, at den...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.