Diabetesforeningen vil dække alle danske kommuner med motivationsgrupper Diabetesforeningens motivationsgrupper er nu i 55 kommuner. Foreningen vil gerne udvide samarbejdet med kommunerne, der både kan være en stor hjælp i forhold til at rekruttere deltagere, men også flere frivillige instruktører.

Borgeren med type 2- diabetes kan have svært at at bevare motivationen for en sund og aktiv livsstil, hvis de ikke har nogen at dele udfordringerne med. I Diabetesforeningens motivationsgrupper kan man mødes med folk i samme situation en gang om ugen i tre timer for at lave sund mad og motionere sammen. Det giver rig mulighed for at udveksle erfaringer med ligesindede og opnå redskaber til at håndtere sygdommen i hverdagen. Siden initiativets opstart i 2001 har flere og flere...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.